A tojásokat a cukorral 10-12 perc alatt habosra keverjük, majd hozzáöntjük a sütőporral elkevert lisztet. A tésztát 3 részre osztjuk.
24 cm-es torta formát sütőpapírral kibéleljük. 1/3 rész masszát bele öntjük. 180 fokra melegített sütőben megsütjük. A megmaradt részbe belekeverjük a tortadarát, és két lapot sütünk belőle.
Elkészítjük a krémet: a mogyorós pudingport a tejjel, cukorral felfőzzük. Kihűtjük, hozzákeverjük a mogyorót és a vajjal krémesre dolgozzuk. A mandulás krémnél is így járunk el.
Összeállítjuk a tortát: alulra teszünk egy tortadarás piskótát, megkenjük mogyorós krémmel, rácsurgatjuk a csokoládét. Befedjük a sima piskótalappal. Megkenjük mandulás krémmel, lecsurgatjuk csokoládéval, majd befedjük a tortadarás lappal. A torta oldalát is bekenjük a kétféle krémmel, majd megszórjuk az aprított piskótatallér és babapiskóta keverékével. A tetejét bevonjuk csokoládéval, tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.