Elkészítés: A tejet a vajjal és 5 dkg cukorral együtt felforraltam. Lehúztam a tűzről, és belekevertem az őrölt mandulát és lisztet. Picit csomós lett, ezért szitán átpasszíroztam. A lángra visszatéve szépen addig kevertem, míg összeállt a tésztám.
Kihűtöttem, ami ebben a hidegben gyorsan ment: kitettem a hóra, az ám, abban a pillanatban megjelentek a macskáim. Úgyhogy őriztem kicsit, majd dideregve bevittem.
A 4 tojást egyenként belekevertem, picit sóztam.
Kókuszolajban kezdtem el sütni. Először kanállal próbálkoztam, de nem az elképzelésemnek megfelelő formát öltött. Aztán eszembe jutott, hogy van nekem egy palacsintatészta adagolóm. Elővettem, és abba kanalaztam a masszát. Mindjárt szebb lett a végeredmény. Nem fújódott fel, mint egy igazi kelt tésztás fánk, de elég szép így is. És az íze mennyei.
Meggy- és szederlekvárral eddegéltük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.