A tésztát a csomagoláson található előírás szerint lobogó, forró vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A mángoldot megtisztítjuk, a szárát és a vagstagabb ereket kivágjuk. A leveleket megmossuk, leszárítjuk. Felforrósított olívaolajon megpároljuk. Megvárjuk, amíg a levelek összeesnek, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt pároljuk tovább 5-6 percig.
A párolt mángoldhoz hozzáadjuk a túrót és a tejfölt. Amikor a túró kezd a melegtől olvadozni, akkor hozzákeverjük a kifőtt tésztát.
A sonkaszeleteket egy serpenyőben ropogósra pirítjuk és rászórjuk a tésztára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.