A kiengedett meggyet megszórjuk a fahéjas cukorral, és hagyjuk lecsepegni. A búzadarát száraz serpenyőben barnára pirítjuk, majd felöntjük a sózott forró vízzel, lehúzzuk a tűzről, lefedve pihentetjük.
Rudanként 3 réteslapot használunk fel. Minden lapot meglocsolunk az olvasztott vajjal, megszórjuk a darával és a meggyel. Ráreszelünk a zöld marcipánból és lazán feltekerjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a rudakat, megkenjük a felvert tojással. Előmelegített 180 fokos sűtőben kb. 25 perc alatt aranybarnára sütjük. Langyosan felszeleteljük, porcukorral megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.