A réteslapokat leírás szerint előkészítjük. 1 rúdhoz 3 lapot használunk fel.
A búzadarával, sóval, őrölt fahéjjal hagyományos pírított darát készítünk, víz helyett meggylé és víz keverékével öntjük fel.
A túrós töltelékhez a túrót, a tojássárgáját, a sót, a cukrokat, és a reszelt citromhéjat összekeverjük. Beleszórjuk a kandírozott citrushéjat, majd lazítjuk a tojások keményre vert habjával.
A búzadarás-meggyeshez a lapokat megkenjük olajjal rászórjuk a magozott meggyet, cukrot, piskóta morzsát, és a pirított darát, feltekerjük. A túrósnál is így járunk el, csak túrós töltelékkel töltjük.
Mind a 4 rúdat felvert tojással megkenjük, kevés cukorral megszórjuk, előmelegített 170-180 fokos sütőben ropogósra sütjük./kb. 45 perc/ A sütési idő felénél ismét megkenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.