A marcipánmasszát sajtreszelőn lereszeljük, és két evőkanál tejjel simára keverjük. A tojásokat hozzáadjuk és a robotgép habverőjével összekeverjük. A liszttel és a maradék tejjel sima tésztává dolgozzuk és 10 percig állni hagyjuk. Szükség szerint kellő sűrűségűre hígítjuk további tej hozzáadásával. Felforrósított serpenyőben kevés olajon kísűtjük az aranysárga palacsintákat.
Másik serpenyőben karamellizáljuk a szirupot vagy a mézet, amelyben az apróbb darabokra vágott gyümölcsöt átforgatjuk. Végül a darált mákot hozzáadjuk és a palacsintákat megtöltjük, háromszög alakúra hajtogatjuk. Karamellizált sziruppal és friss gyümölccsel kiegészítve is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.