Az egész tojásokat 10-12 perc alatt habbá verjük a cukorral, majd fakanállal hozzékeverjük a sütőporos lisztet. Egy 22 x 32 cm-es tepsiben két vékony tésztalapot sütünk belőle. A mákos tésztát ugyanígy készítjük el, és szintén egy tésztalapot sütünk belőle. Amikor kihűlt, kis kockákra vágjuk fel.
A szilvalekvárt összekeverjük a rummal. Az egyik piskótalapot tálcára tesszük, majd a tölteléket egyenletesen ráhalmozzuk, elsimítjuk rajta, és befedjük a másik piskótalappal.
A vajat a cukorral és a rummal habosra keverjük, majd a piskótalap tetejére kenjük. A marcipánt két fólia között kinyújtjuk, végül a felső fóliát levesszük róla, és a krémre fordítjuk. Tetszőlegesen díszítjük.
Megjegyzés
Már a nyáron terveztük, hogy karácsonykor ezt a sütit is elkészítjük. Egyszerű és nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.