A húst megmossuk, szárazratöröljük, majd az inas, zsíros részek eltávolítása után felkockázzuk. Felforrósítjuk az olajat, és üvegesre sütjük rajta a meghámozott, felaprított hagymát. Hozzáadjuk a megtisztított, finomra vágott fokhagymát, meghintjük a pirospaprikával, beleforgatjuk a húskockákat, és nagy lángon, kevergetve megpirítjuk.
A hagymás-húsos alapot megsózzuk, megborsozzuk, a babérlevelet hozzáadjuk, majd közepes lángon, lefedve addig pároljuk, amíg a hús félig megpuhul. Közben felöntjük egy kevés vízzel. Ezután beleforgatjuk a megtisztított, felkarikázott répát, ismét megsózzuk, és lefedve főzzük tovább addig, amíg a hús és a gyökérzöldség megpuhul. Néhány zsályalevéllel díszítve tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.