Az apróra vágott vöröshagymát a felolvasztott zsíron megpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott zöldpaprikát és paradicsomot, összesütjük egy kicsit, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd ezzel is kicsit „sütjük” hogy finom illata legyen a fűszerpaprikának.
Hozzáadjuk a felkockázott marhahúst, és takaréklángon hagyjuk, hogy a hús levet eresszen. Szükség szerint adhatunk hozzá vizet. Ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük, majd közepes hővokon, fedő alatt puhára főzzük.
Ameddig a pörkölt fő, meghámozzuk a burgonyát és enyhén sós, babérleveles vízben megfőzzük azt. A kész pörköltet a burgonyával tálaljuk. Kínálhatunk hozzá kovászos uborkát, friss kenyeret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.