Elkészítés: Olajat forrósítunk, beletesszük az ujjnyi vastagra szelt marhahúst, és mindkét oldalukat barnára sütjük. Ha átsültek, kivesszük a szeleteket, és a forró olajba tesszük az apróra vágott hagymát és a felkarikázott vagy kockázott sárgarépát, majd néhány percig pároljuk. Ezután felöntjük a vízzel, a bor felével, a konzerv paradicsomokkal, fűszerezzük borssal, sóval, kakukkfűvel, babérlevéllel.
Ha a mártás felforrt, beletesszük a húsokat, és puhára főzzük. Mielőtt majdnem teljesen megpuhul a marha, beleöntjük a maradék bort, és azzal főzzük még néhány percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.