Elkészítés: A krémhez 8 evőkanál cukrot karamellizálok, majd felöntöm 4 dl hideg!!! tejjel (összeugrik, de ez nem baj). Folyamatosan keverem mindaddig, amíg fel nem olvad. A pudingport 4 evőkanál cukorral és 2 dl tejjel kikeverem, és a karamellás tejhez öntöm. Folytonos kevergetés mellett jól besűrítem. Kihűtöm, majd apránként hozzáadom a szobahőmérsékletű margarint és a rumaromát.
A piskótához a tojássárgákat kikeverem az 5 evőkanál porcukorral és 3 evőkanál hideg vízzel, a fehérjéket jó erős habbá verem, majd óvatosan összevegyítem őket. Hozzáadom a lisztet, a kakaót és a sütőport is, majd megsütöm. Hagyom kihűlni.
A piskótát 3 lapba vágom el. Az elsőre karamellás krémet rakok (ki lehet rakni háztartási keksszel vagy babapiskótával, ez esetben erre jön még egy vékony réteg krém!), ráteszem a második lapot, ezt is megkenem krémmel, és elosztom rajta a felszeletelt csokikat, majd rákenek egy vékony réteg krémet, végül befedem az utolsó lappal.
A tetejére gőz fölött kevés olajjal megolvasztott csokit teszek, az oldalára pedig a krémből kenek.
Bevonhatjuk marcipánnal is a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.