A burgonyákat alaposan megmossuk, majd a héjukban kb. 20 perc alatt megfőzzük.
A kihűlt főtt burgonyákat hosszában kettévágjuk, a belsejüket kikaparjuk úgy, hogy kb. 3-5 mm-es perem maradjon a héjánál.
A kivájt, villával összetört krumplit alaposan összekeverjük a vajjal, a márványsajttal és túróval, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a felaprított snidlinget és egy csipet sót.
A kivájt burgonyákat megtöltjük az elkészült masszával, és egy kizsírozott tepsibe tesszük. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.