A diót és a kristálycukrot állandó kevergetés mellett megkaramellizáljuk.
Egy fémtálcát (vagy tepsit) megkenünk vajjal, majd ráöntjük az elkészült grillázst. Teljesen kihűtjük, majd kisebb darabokra tördeljük, és diódarálón ledaráljuk.
A ledarált grillázsból félreteszünk pár kanállal, az elkészült golyók beleforgatásához. A maradék grillázst alaposan összekeverjük a mascarponéval, a vaníliás cukorral és ízlés szerint porcukorral.
Ezután apránként hozzáadunk annyi darált kekszet, hogy könnyen formázható, de már ne ragadós masszát kapjunk. Megformázás előtt a hűtőbe helyezzük, hogy kellően lehűljön és könnyebben tudjunk a masszával bánni.
Bevizesítjük a kezünket, majd a masszából diónyi golyókat formázunk. Ezután meghempergetjük a félretett darált grillázsba, és egymás mellé egy tálcára helyezzük, majd tálalásig visszatesszük a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.