Elkészítés: A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. Az almát meghámozzuk, vékony gerezdekre vágjuk. Azonnal összekeverjük a citrom levével, héjával és 3 evőkanál cukorral. Lefedjük, és egy órát állni hagyjuk.
A tojásokat kettéválasztjuk. A sárgákat habosra keverjük a túróval, a maradék cukorral, a fahéjjal, 3 evőkanál forró vízzel. Rászitáljuk, beledolgozzuk az étkezési keményítőt, a sütőport. Belekeverjük a mazsolát és az almát. Kemény habbá verjük a tojásfehérjéket, és óvatosan mozdulatokkal a masszába forgatjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy nagy tűzálló tálat, beletöltjük a masszát, és kb. 35 percig sütjük. Azonnal megszórjuk porcukorral, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.