A tejet felforraljuk a cukorral, a sóval, a vajjal, a vanília kikapart magjaival és a rúddal. A rizst szűrőbe téve átöblítjük, kisebb lábaskákba vagy egy tűzálló tálba simítjuk. A vaníliarudat eltávolítjuk a tejből.
A vaníliás tejet a rizsre öntjük. Az almát meghámozzuk, reszeljük tálba, hozzáadjuk a mazsolát, majd hozzákeverjük a citrom kifacsart levét és a fahéjat. Az almás keveréket a tejes rizshez forgatjuk.
A rejberizst 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk, majd süssük 40 percig. A durvára aprított mandulával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.