A megmosott rizst egy lábasba tesszük, majd felöntjük 1,5 dl forró vízzel, és nagy lángon addig kevergetjük, amíg a folyadék el nem párolog róla.
Folyamatosan kevergetve adagonként a rizshez adjuk a tejet, közben a kétféle cukorral és a citromhéjjal ízesítjük. A kész, krémes tejberizst 4 db pohárba kanalazzuk.
Kisméretű serpenyőben felolvasztjuk a mézet, és átforgatjuk rajta a megmosott, leszemezett szőlőt. Ezzel és a mazsolával megszórva tálaljuk a tejberizst, akár langyosan vagy behűtve is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.