Elkészítés: A burgonyát és a hagymát megpucolom, a padlizsánt, a cukkinit, a paradicsomot és a paprikát megmosom (héját rajta hagyom). A krumplit és a hagymát félkarikákra, a padlizsánt és a cukkinit kb. 2 cm-es kockákra vágom, a paprikát felcsíkozom, a paradicsomokat karikákra vágom.
Egy kisebb méretű tepsi aljára kevés olajat öntök, ebbe teszem a zöldségeket összekeverve, megszórom a fűszerekkel, meglocsolom a paradicsomlével (én csak úgy mutatóba tettem rá), rákerül a felkarikázott paradicsom szépen eloszlatva, majd megszórom egy kis őrölt majorannával.
Nagyon halvány szeletke vajat teszek a tetejére, és bekerül a sütőbe.
Közepes lángon 1 órán át hagyom sülni. Önmagában fogyasztható, kitűnő eledel pl. a 90 napos kúrában!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.