A medvehagyma leveleit megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, a parmezánt kockákra vágjuk.
Egy késes aprítóba tesszük a medvehagymát, a fenyőmagot, a parmezánt és a fokhagymát.
Enyhén sózzuk, borsozzuk, felöntjük olívaolajjal, majd az aprító segítségével 1-2 perc alatt darabos, krémes állagúvá aprítjuk.
Az elkészült pestót üvegbe rakjuk, és hűtőben tároljuk felhasználásig. Használhatjuk tésztákhoz, rakhatjuk sós süteményekbe, adhatjuk tojásos, burgonyás ételekhez, de friss kenyérre kenve is kitűnő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.