Egy serpenyőben, alacsony tűzön megolvasztjuk a vajat és megfonnyasztjuk rajta a medvehagymát.
Kitekerjük a levelestésztát, majd megkenjük a tejföllel és rákanalazzuka medvehagymát úgy, hogy mindenhová jusson belőle, majd reszeljük rá a füstölt sajtot. Sózzuk, borsozzuk.
Ezután feltekerjük szorosan a tésztát, majdegy éles késsel ujjnyi vastagságúra szeleteljük. Az így kapott csigákat egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és a 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.