A tésztához összegyúrjuk a lisztet, a kakaóport, a sütőport, a cukor felét, a margarin felét és a tojást. Két egyenlő részre osztjuk, kinyújtjuk, és lisztezett tepsi hátán kisütjük őket.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejben, majd még melegen belekeverjük a cukor másik felét, és kihűtjük a krémet. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a maradék margarint és az aromát, majd habosra keverjük.
A kész krémhez hozzáadjuk a magozott meggyet, és azt is óvatosan összekeverjük. A kerek babapiskótát a krémbe keverjük, és pár percig hagyjuk, hogy a piskóta megszívja magát.
Ezután az egyik barna lapot egy mélyebb tepsibe tesszük, rákenjük a krémet, majd befedjük a másik lappal. A mázhoz a csokit kevés tejjel felolvasztjuk, és ezzel vonjuk be a sütemény tetejét. Tálaláskor meggyel díszíthetjük.
Megjegyzés
Szezonban friss gyümölcsből, télen befőttből készítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.