A fahéjat és a cukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a meggyet. 1 óra múlva lecsöpögtetjük, a meggylét egy edényben felfogjuk.
A tojást és a cukrot, a citromhéjjal és a citromlével, egy kevés sóval és az olvasztott margarinnal, egy habverő segítségével összedolgozzuk.
A lisztet összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával, majd apránként hozzáadjuk a tejet. A kapott masszához adjuk a tojásos keveréket, majd a fahéjas meggyet. Ha a tésztánk túl sűrű lenne, meggylével lazítunk rajta.
A tésztát muffinformákba, vagy egy muffinsütő mélyedéseibe adagoljuk, majd 175 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.