A tésztához habosra keverjük a tojásokat és cukrot. Hozzácsorgatjuk az olajat, majd hozzászitáljuk a liszt és a keményítő keverékét. Végül a tésztamasszába forgatunk 2 ek vizet. A tésztát sütőpapírral bélelt sütőtálcába simítjuk.
A piskótát 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. A kisült tésztát óvatosan kiemeljük, hagyjuk kihűlni, a sütőpapírt óvatosan eltávolítjuk. A lekvárt kissé megmelegítjük, majd megkenjük vele a tésztalapot. A lekváros lapot kettőbe vágjuk, majd feltekerjük mindkét darabot.
A süteményeket 2 órára hűtőbe tesszük, hogy kissé megdermedjenek. Porcukorral meghintve tálalhatjuk. Friss gyümölcs illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.