Egy tálban habosra keverjük a vajat, és beledolgozzuk a megmelegített mézet. A liszteket elvegyítjük a sütőporral, a fahéjjal és a sóval, majd a tálba öntjük. Simára gyúrjuk kb. 1,25 dl vízzel, és belekeverjük a mogyorót. Az így kapott tésztát 1/2 cm vastag lappá nyújtjuk, és kivágunk belőle 80 db csillagot. Ezeket tepsibe fektetjük, a 200 fokra előmelegített sütőben világosra sütjük kb. 10 perc alatt, majd hűlni hagyjuk.
Közben a töltelékhez a mogyorót összekeverjük a búzacsírával, a folyékony mézzel és 1-2 ek vízzel. Minden 2. csillag aljára 1-1 tele teáskanálnyi tölteléket halmozunk, majd az aljával lefelé fordítva finoman rányomunk egy másik csillagot.
Végül a fémtálba tördelt csokoládét vízfürdőben felolvasztjuk, vékony csövű habzsákba töltjük és díszítésül a töltött tésztacsillagokra nyomjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.