A tojást a joghurttal összekeverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és a sót. Ha már simára kevertük, beleöntjük a zabpelyhet is. Jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a fahéjat, a teljes kiűrlésű lisztet és a sütőport. Alaposan összedolgozzuk, végül hozzáadjuk a vaníliát és a mazsolát.
Egy jól formázható masszát kapunk, amiből kb. 11-12 darab kis kerek lepényeket formázunk. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 175 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A MAZSOLÁS-ZABPELYHES KEKSZ
Megjegyzés
A súlykontroll program 3. szakaszában fogyasztható nagyon finom zabkeksz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.