A lisztet egy tálba szórjuk, hozzákeverjük a porcukrot és a szódabikarbónát. A vajat a mézzel összeolvasztjuk, majd amikor már langyosra hűlt hozzákeverjük a tojást. A keveréket a liszthez öntjük és alaposan összegyúrjuk annyi tejjel, hogy közepesen lágy tésztát kapjunk.
A tésztát kétfelé osztjuk és lisztezett felületen 20x30 cm- es lapokká nyújtjuk, majd egy kivajazott és liszttel behintett tepsi hátán, 200 °C-ra melegített sütőben kb. 6-8 perc alatt, külön - külön megsütjük.
A tejben megfőzzük a pudingot, miután kihűlt, hozzákeverjük a porcukorral kikevert vajat.
A mézes tésztára rákenjük a fele krémet, majd szorosan kirakjuk a kisujjnyira felszeletelt bejglikkel, azután rákenjük a megmaradt krémet és befedjük a másik tésztalappal. A süteményt egy éjszakán át pihentetjük, majd bevonjuk a tetejét olvasztott csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.