A rakott bejgli elkészítéséhez a főzés nélküli pudingport kikeverjük a tejjel és belereszeljük a narancs héját. A maradék bejglit felszeleteljük.
Egy tűzálló tál alját kirakjuk a bejgli felével, majd megkenjük a baracklekvár felével, és rászórjuk a darált dió és a felaprított csokoládé felét. Végül rákenjük a narancsos vaníliapuding felét.
Ugyanígy lerakunk még egy réteget, majd a tálat 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 25 perc alatt összesütjük. Tejszínhabot kínálhatunk mellé.
Nézd meg videón, hogy készül a rakott bejgli maradékból:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.