A mazsolát beáztatjuk a rumba. Felkockázzuk a maradék bejglit, majd egy tálba tesszük.
Meglocsoljuk a tejjel, hozzáadunk 2 db tojást, a cukrot, a beáztatott mazsolát, valamint a kimagozott, felkockázott almát. Alaposan összeforgatjuk, majd margarinnal kikent, tűzálló tálba tesszük.
15 percig pihentetjük, majd megszórjuk a kockára vágott margarinnal. 180 fokos sütőben 35 percig sütjük.
A mártáshoz felmelegítjük a tejszínt a vaníliás cukorral, majd hagyjuk kissé kihűlni. A maradék tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat a langyos tejszínhez adjuk, majd folyamatosan kevergetve, forró vízgőz fölött sűrűre főzzük.
A fehérjét kemény habbá verjük, majd óvatos mozdulatokkal a vaníliamártáshoz forgatjuk. A bejglis desszertet a mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.