1. Olvasszuk meg a vajat, majd hagyjuk kihűlni.
2. Amíg hűl, egy nagy tálban keverjük fehéredésig a tojást a cukorral és a vanília kikapart magjaival.
3. Adjuk hozzá a mézet, a lisztet, a mogyorót, a fahéjat és a narancshéjat, majd az egészet keverjük simára.
4. Forgassuk össze a vajat a mogyorókrémmel, majd ezt is keverjük a tésztához. Fedjük le, és tegyük a hűtőbe legalább 1 órára.
5. Kanalazzuk a tésztát kivajazott formákba, és süssük a 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig.
6. Hagyjuk a formában kihűlni, majd borítsuk ki, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.