Egy kisebb vekniformát ostyalapokkal kibélelünk. A mogyorót és a mandulát szétterítjük a tepsiben, és 160 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. Akkor jó, ha szép fényes és illatos. A sütőből kivéve egy tálba öntjük, hogy ne piruljon tovább, és félretesszük.
Egy nagyobb tálban, forró vízgőz felett megmelegítjük a mézet, néhányszor átkeverjük egy fakanállal. Közben a tojásfehérjéket lágy habbá verjük és a meleg mézhez forgatjuk. A gőz felett 45 percig főzzük, közben átkeverjük néhányszor.Egy keveset a keverékből egy pohár hideg vízbe cseppentünk, ha megszilárdul, a massza elkészült.
A mézes tojáshoz hozzáadjuk a mogyorót és a mandulát, és kevergetve további 30 percig főzzük az egészet. Amasszát az előkészített formába simítjuk, a tetejét befedjük ostyalapokkal. Végül hagyjuk kihűlni és megszilárdulni. Olívaolajba mártott késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.