Elkészítés: 5 tojást habosra keverek 5 kanál cukorral. Hozzáadom az 5 evőkanál lisztet, a sütőport, az étolajat és a kakaóport. 180 fokos előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütöm.
Közben a margarint, a porcukorral habosra keverem, és hozzáadom a túrót. Minnél tovább keverem, annál krémesebb, jobb lesz.
6 dl üditőt egy lábasban elkezdek melegíteni. Egy tálba öntöm a 2 csomag pudingport 1 dl üdítővel, és habverővel csomómentesre keverem. Utána hozzáadom a többi üdítőhöz. Addig főzöm, amíg puding sűrűségű nem lesz.
A kihűlt piskótára kenem a túrókrémet, elsimítom. Majd a narancskrémet egyenletesen elosztom rajta. Amit kihűlt, azonnal fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.