A tésztához a tojásokat ketté választjuk a fehérjét a cukorral kemény habbá verjük majd hozzáadjuk a tojások sárgáját.
A vajat felolvasztjuk és óvatosan belekeverjük majd a lisztet a darált a mogyorót és belerakjuk a szódabikarbónát.
Az epret kockákra vágjuk megforgatjuk kevés darált mogyoróban és hozzáadjuk az masszához.
Muffinformákba töltjük és 180 fokon 15 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a mascarponét elkeverjük a vanília aromával és az olvasztott fehér csokival. A tejszínt kemény habbá verjük és apránként beleforgatjuk a sajtos krémbe. Nyomózsákba töltjük majd a sütik tetejére nyomjuk és eperrel díszítjük.
Megjegyzés
Könnyű nyári cupcake,frissítő eperrel és mascarpone krémmel!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.