A zabkekszet összemorzsoljuk, hozzáadjuk az olvasztott vaj felét és a mogyoróvajat, majd az egészet alaposan összekeverjük.
Egy 20x30-as sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát, mjad tenyérrel egyenletesen lenyomkodjuk, végül a hűtőbe tesszük, hogy teljesen megdermedjen.
A csokoládés réteghez felolvasztjuk a maradék vajat, majd levesszük a tűzről, és hozzáadjuk a feldarabolt csokoládét. Addig keverjük, amíg a csokoládé teljesen felolvad.
Kivesszük a hűtőből a megdermedt mogyoróvajas kekszet, majd egyenletesen ráöntjük a felolvasztott csokoládét. Ezután visszatesszük a hűtőbe, és a csokoládét is hagyjuk megdermedni.
Megjegyzés
Tálalás előtt vegyük ki a hűtőből a süteményt, majd éles késsel ízlés szerint szeleteljük fel, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.