Az étcsokit széttördeljük és mikróban vagy vízgőz fölött megolvasztjuk. Hozzákeverjük a vajat, a tojást, a barna cukrot, a pépesített banánt, a kávét, a mandulapelyhet, a sót, végül a sütőport és a lisztet. A masszát egy sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük.
A mogyoróvajat kissé megolvasztjuk, majd összekeverjük a mascarponéval, a cukorral és a sóval. Ezt a krémet evőkanállal a nyers massza tetejére adagoljuk, majd villával óvatosan örvényeket rajzolunk bele, hogy a krém csak a massza tetejével keveredjen kissé. Ezután a tetejét megszórjuk mogyoróval.
175 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük, majd még 5-10 percig a lezárt sütőben hagyjuk. Kihűlve felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.