A kekszet késes aprítóban morzsásra aprítjuk, majd összekeverjük az olvasztott vajjal és belenyomkodjuk a piteforma aljába, valamint az oldalára.
A tejszínt felforrósítjuk, ráöntjük az összetördelt csokoládéra, hozzáadjuk a sót és a reszelt tonkababot, majd alaposan összekeverjük, és végül ráöntjük a kekszes alapra. Hűtőbe tesszük dermedni.
A tojásfehérjét és a cukrot egy tálban vízgőz fölött megmelegítjük, a vízgőzről levéve habbá verjük, végül hozzáforgatjuk a keményítőt. A habot a csokoládéra halmozzuk, egy kanál hátával kissé felborzoljuk, majd karamellizáló pisztollyal megpörköljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.