A narancsot alaposan megmossuk, héját vékonyan levágjuk, csíkokraszeleteljük, a narancs levét kicsavarjuk. A csirkehúst a bőrrel együtt megmossuk, a chilivel együtt, majd a paprikát feldaraboljuk. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük.
Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a sóval és borssal bedörzsölt csirkemelleket, hozzáadjuk a felszeletelt chilit meg a kakukkfüvet. A húst kivesszük, tűzálló tálba rakjuk, és a sütőben további 25 percig sütjük.
A serpenyőben maradt olajhoz öntjük a narancs kifacsart levét, és a felére beforraljuk. Hozzáöntjük a bort és az alaplevet, felforraljuk, és besűrítjük a keményítővel. Hozzáadjuk a narancshéjat, sózzuk, borsozzuk, összeforraljuk.
A gnocchit a csomagon olvasható utasítás szerint megfőzzük, leszűrjük, összeforgatjuk 1 evőkanál olvasztott vajjal és az aprított petrezselyemmel, a hús mellé tálaljuk, és az egészet meglocsoljuk a mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.