Elkészítés: Az elkészítési utasításnak megfelelően a zselatin felét elkészítjük. 1 narancs levét kipréseljük. A narancslevet először a narancslikőrrel, majd a zselatinnal összekeverjük. 4 előhűtött formába beletöltjük a narancskrémet, majd visszatesszük a formákat a hűtőbe.
Közben elkészítjük a vaníliakrémet. A vaníliarudat és a tejszínt egy edényben a cukorral forró gőz fölött kb. 5 percig kevergetve főzzük. Kivesszük a vaníliát, és a mascarponét azonnal a meleg krémhez keverjük. Majd a maradék zselatint a krémhez adjuk, és az egészet kicsit hűlni hagyjuk. Csak ezután, de még folyékony állapotban a már megszilárdult narancském-rétegre öntjük.
Kb. 3 órát hűtjük, amíg az egész megszilárdul. A maradék narancsot és a megmosott földiepret felszeleteljük.
A krémet kivesszük a hűtőből, és a formákat egy pillanatra forró vízbe mártjuk, hogy könnyen kijöjjön a formából a krém. A tányért a narancs és földieper szeletekkel díszítjük. A krémet csokoládédarabokkal és mentalevéllel szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.