Előkészítés: A megtisztított, lehártyázott, nyúlgerinceket megmossuk, szárazra töröljük. A füstölt szalonnát csíkokra vágjuk és megtűzdeljük vele a húst. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk. A fokhagymát, hagymát, sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, és karikára vágjuk. A gombát megmossuk, vékonyra felszeleteljük, citrommal megcsepegtetjük, hogy felhasználásig ne barnuljon meg.
Elkészítése: Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, beletesszük a nyúlgerinceket, és mindkét oldalát elősütjük, majd kivesszük, és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékba beletesszük a zöldségeket, 1-2 percig pirítjuk, majd megszórjuk liszttel, összekeverjük, felöntjük kb. 2 dl vízzel, a fehér borral, beletesszük a leveskockát, fűszerezzük kakukkfűvel, sóval, őrölt borssal és felforraljuk. A mártásba visszatesszük a nyúlgerinceket és kb. 1 óra hosszat pároljuk, lefedve lassú tűzön. Ezután a húst kivesszük, a mártást ecettel, cukorral, mustárral, citromlével ízesítjük. Hozzáadjuk a tejfölt, összekeverjük és felforraljuk. A mártást sűrű szitán áttörjük. A vajat egy másik serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a gombát, pár percig kevergetve pirítjuk, majd beletesszük a nyúlgerinceket és együtt sütjük amíg a gomba leve elpárolódik. Sóval, őrölt borssal és egy csipet őrölt szerecsendióval fűszerezzük. A húst és gombát leöntjük a forró mártással, megszórjuk petrezselyemmel és spagettivel vagy zsemlegombóccal tálaljuk. Citromkarikával és kapribogyóval körítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.