Egy nagy serpenyőben olajat hevítünk. Akkor lesz tökéletes, ha az olaj hőmérséklete eléri a 190 fokot.
Egy tálba beleöntünk 2 evőkanál olajat, hozzáadjuk a tojást és a tejet. Beleszitáljuk az amerikaipalacsinta-port (ha nem kapunk, akkor ezt a receptet is használhatjuk), és csomómentesre keverjük.
Egyenként egy villára húzzuk az Oreót (a krémes részénél), belemártjuk a tésztamasszába, majd a forró olajban aranybarnára sütjük (körülbelül 1,5 perc oldalanként).
Konyhai papírtörlőre téve lecsepegtetjük a kekszekről az olajat, és egy kevés porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.