A száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a vajjal alaposan összegyúrjuk (ha túl száraz, hozzáadunk egy kevés vizet). A tésztát folpackba csomagoljuk, és a hűtőbe tesszük 30 percre.
A tésztát enyhén lisztes felületen kb. 1/2 cm-es vastagságúra nyújtjuk, megkenjük a tetejét a vízzel elkevert tojássárgájával, és megszórjuk a reszelt parmezánnal. Tetszőleges nagyságú rudakra vágjuk, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb. 20-25 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.