A megmosott húst kockákra vágjuk, a hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. Az olajat felforrósítjuk, a hagymát üvegesre pároljuk benne, majd beledobjuk a húst, és megpirítjuk a hagymás olajon.
A paradicsompürét és a pirospaprikát is hozzákeverjük, és állandó keverés mellett tovább pirítjuk. Az alaplével felöntjük, és közepes hőfokon főzzük.
Közben a sárgarépát és a burgonyát megtisztítjuk. A sárgarépát vastagabb karikákra vágjuk, a burgonyát pedig kockákra. Ha a hús félig megfőtt, a fazékba tesszük a zöldségeket is. Tovább főzzük, míg az összes hozzávaló puha nem lesz.
Belenyomjuk a megtisztított fokhagymát. Megsózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és még pár percig főzzük. A levest melegen kínáljuk. Tálaláskor megszórjuk a petrezselyemmel, és adunk hozzá friss kenyeret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.