Nejlonzacskóba szórjuk a lisztet a sóval és a borssal, és összekeverjük. Hozzáadjuk a borjúlábszárat, és összerázzuk, amíg alaposan be nem borítja mindegyik szeletet a liszt. Kivesszük a húst, és lerázzuk róla a felesleges lisztet.
Egy nagy tűzálló edényben felforrósítjuk az olajat, és 10 perc alatt megsütjük a húsok mindkét oldalát. Kivesszük a húst, és félretesszük. A zsiradékba öntjük a felaprított vöröshagymát, és 5 percig kevergetve pirítjuk. Hozzáadjuk a sárgarépát és addig pirítjuk, amíg megpuhul. Hozzáadjuk a paradicsomot, a bort, az alaplevet és a bazsalikomot, majd visszatesszük az edénybe a húst. Felforraljuk, majd csökkentjük a lángot, lefedjük, és kis lángon 1 órán keresztül főzzük.
Ellenőrizzük, hogy a hús megpuhult-e, ha nem, tovább főzzük, és 10 perc múlva újra megnézzük. Amikor a hús megpuhult, megszórjuk a fokhagymával, a citrom és narancs lereszelt héjával, újra lefedjük, és további 10 percig főzzük. Megszórjuk a petrezselyemmel, és kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.