Elkészítés: A padlizsánokat megpucolom, hosszában 4 egyforma vastag szeletre vágom, besózom, állni hagyom. A halfiléket felengedem, kettévágom, sózom és citromlevet csavarok rá. Hagyom fél órát állni. Lisztbe pirospaprikát keverek, a padlizsánokat beleforgatom, és nem túl bő olajban megsütöm. Egy sütőpapírral bélelt tepsibe kiszedem. A halról egy konyhai papírtörlővel leitatom a fölösleges nedvességet, megforgatom a paprikás lisztben, és a padlizsánok után az olajban kisütöm. A kisült padlizsánok tetejére rakom. A tejfölt összekeverem a reszelt sajttal, a reszelt fokhagymával és sóval, majd bevonom vele a halszeleteket. Tálalás előtt kissé átsütöm, de csak annyi ideig hagyom a sütőben, míg a sajt ráolvad és kissé megpirul. Fokhagymás-petrezselymes újburgonyával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.