A kolbászt vékonyan felkarikázzuk. A paprikát és a vöröshagymát szélesebb csíkokra vágjuk. A fokhagymát vékonyan felszeleteljük.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, hozzáadjuk a felkarikázott kolbászt, és szép pirosra sütjük, kiszedjük ki és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékba beletesszük a feldarabolt csirkecombot bőrével lefelé, majd mindkét oldalát fehéredésig sütjük. Kiszedjük és félretesszük.
Ezután a zsiradékba tesszük a csíkokra vágott vöröshagymát, a paprikát és a felszeletelt fokhagymát, majd pár percig pároljuk. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, és beletesszük a kakukkfűágat is. Óvatosan összekeverjük, és felöntjük a borral.
Az előpárolt paprikás-hagymás keveréket egy tepsibe öntjük, és elrendezzük benne az elősütött combokat. A hús köré rakjuk az elősütött kolbászkarikákat, majd fóliával lefedjük az egészet.
Előmelegített sütőben közepes hőmérsékleten 40-45 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és készre sütjük a combokat (sütés közben a hús és a zöldségek megpuhulnak, a szaft pedig szépen besűrűsödik). Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.