Felforrósítunk 2 ek olajat, és nagy lángon megpirítjuk rajta a meghámozott, vékony cikkekre felvágott lila hagymát.Hozzáadjuk a balzsamecetet, és közepes lángon, lefedve puhárapároljuk a zöldséget. Ha szükséges, közben hozzáöntünk egy kevés vizet. Végülmegsózzuk,megborsozzuk a keveréket, és beleforgatjuk a lecsepegtetett, felcsíkozott aszalt paradicsomot.
A megmosott, szárazra törölt pulykamellfilét felszeleteljük, kiklopfoljuk, ésmegsózzuk,megborsozzuk. Felforrósítjuk a megmaradt olajat, és nagy lángon aranyszínűrepirítjuk rajta a hússzeleteket. Felöntjük egy kevés vízzel, és közepes lángon, lefedve puhárapároljuk. 4 db tányéron elrendezzük a pulykaszeleteket, és rájukhalmozzuk az aszalt paradicsomos keveréket. Steakburgonya és főtt brokkoli illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.