A csirkemellet megtisztítjuk és vékonyan felcsíkozzuk. A fűszereket egy mély tálba tesszük, kevés vizet adunk hozzá, és jól elkeverjük.
A diót kevés olajon megpirítjuk egy serpenyőben, majd egy tálba szedjük. A visszamaradt olajon megfuttatjuk a felaprított lila hagymát és egy szál karikára vágott újhagymát.
Hozzáadjuk a csirkemellet, és fedő alatt puhára pároljuk. Közben gyakran megkeverjük, vízzel pótoljuk az elpárolgó folyadékot, és zsírjára sütjük.
A vége felé hozzáadjuk a diót ésa maradék karikára vágott újhagymát. Borsós rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.