A darált húst ízlés szerint megfűszerezzük sóval és borssal. Egy serpenyőt kis átfedésekkel, kör alakban kibélelünk a baconszeletekkel, majd amikor körbeértünk, a közepébe helyezzük a fűszerezett darált húst. Kicsit lenyomkodjuk, a tetejét meghintjük még kevés sóval, borssal, majd megszórjuk a reszelt sajttal.
Az újhagymát és a kápia paprikát felkarikázzuk, és a sajt tetejére rakjuk. Végül a kilógó szalonna szeletekkel betakarjuk a tölteléket, és a "torta" tetejét megkenjük a szójaszósszal. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 45-50 perc alatt készre sütjük. Finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva, frissen, forrón tálaljuk.
Megjegyzés
Készülhet mellé köret, de nem fog hiányozni, mert önmagában egy szelet friss kenyérrel is nagyon finom.
Az elkészítést segítheti saját receptvideóm is: https://youtu.be/p1ntdJ3ISbQ
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.