A tésztát a csomagoláson található útmutató szerint sós vízben nem túl puhára, al dente állagúra főzzük.
A póréhagymát karikára vágjuk, majd egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát, és együtt pirítjuk tovább. Megsózzuk, megborsozzuk, ízlés szerint ízesítjük az oregánóval. Hozzáöntjük a tejszínt, majd jól összeforraljuk.
Amikor a szósz már besűrűsödött, meghintjük a parmezánnal, és körülbelül 5 perc alatt összefőzzük. Ha kész, elkeverjük a tésztával, és forrón tálaljuk.
Megjegyzés
Gyors, egyszerű, finom - ideális vacsora. Ha valaki dúsítani szeretné, tehet bele sonkát is. Spagetti helyett készíthetjük pennével is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.