A pikáns uborkasaláta elkészítéséhez a meghámozott uborkákat legyaluljuk vagy vékonyan felszeleteljük, majd megsózzuk, jól összeforgatjuk és állni hagyjuk.
A citromlét alaposan elkeverjük az ecettel, valamint a cukorral és némi sóval, borssal.
Az uborkát szűrőben lecsepegtetjük vagy finoman kinyomkodjuk, és salátástálba tesszük. Megszórjuk a néhány levél kivételével felaprított bazsalikommal, majd összeforgatjuk a dresszinggel.
Röviddel tálalás előtt a meghámozott, félbevágott hagymát vékony csíkokra metéljük. Az uborkasalátát szükség szerint sóval, borssal utánaízesítjük, majd beleforgatjuk a hagymát. A félretett bazsalikommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.