1. Forrósítsuk fel az olajat lábosban, és pároljunk meg rajta 1 fej apróra vágott hagymát. Keverjük hozzá a felkockázott marhahúst, és fedő alatt pároljuk 1,5–2 órát.
Aprítsuk fel a többi hagymát is. Kockázzuk fel a szalonnát, bográcsban süssük ki a zsírját, és pároljuk meg benne a hagymát. Adjuk hozzá a kétféle sertéshúst felkockázva. Pirítsuk meg, majd keverjük hozzá az őrölt pirospaprikát. Öntsünk alá kb. 3 dl vizet, és főzzük a húst majdnem teljesen puhára kb. 1 óra alatt.
Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk meg. Adjuk hozzá a darabokra vágott paradicsomot és kétféle paprikát. Öntsük hozzá a marha húst a szaftjával együtt, és keverjük hozzá a megtisztított, felkockázott burgonyát. Főzzük még kb. 30 percig, amíg a burgonya megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.