A pirított sertésmáj elkészítéséhez a sertésmájat alaposan megtisztogatjuk a hártyáktól, kb. 1 cm széles, 5 cm hosszú csíkokra vágjuk, majd addig áztatjuk, mindig cserélve rajta a vizet, amíg teljesen tiszta lesz. Ezután egy szűrőben lecsepegtetjük.
A félkarikára szeletelt hagymát forró zsíron világosra pirítjuk, 1 erős paprikát is teszünk bele. Amikor világosbarna a hagyma, felengedjük egy kevés vízzel, hogy szétfőjön, majd zsírjára sütjük.
A hagymás zsírt felforrósítjuk, rátesszük a májat, jól átsütjük, amíg kivilágosodik. Amikor minden oldalon megsült és finom vajpuha, beletesszük a pirospaprikát, borsot, majoránnát, jól átforgatjuk velük, majd hozzáadunk egy leheletnyi lisztet, kb. 2 teáskanálnyit, ettől lesz szaftja a hagymával együtt. A liszt után rögtön öntünk alá egy pici vizet, forralunk rajta egyet, ekkor sózzuk csak meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.